Delhi II


Ensivaikutelma Delhistä kentälle saapuessa oli rauhallisempi, mihin olin varautunut. Kaiken kaikkiaan tähän mennessä odottamani kultturishokki ei ole vyörynyt yli. Ilmeisesti odotin paljon pahempaa ja toki sopeutumisen teki helpommaksi, kun Pieti oli ottanut selvää ja kokemusta karttunut aiemmilta reissuilta.  

Kuten Erja töistä sanoi, kuvat kertovat jotain, mutta niin paljon jää ulkopuolelle, kun ei pääse kokemaan ääni-hajumaailmaa. Varsinkin rääkkää täällä ei säästellä ja mantran tyylistä laulantaa voi hoilotttaa esimerkiksi hostellin vastaanotossa, jos ei keksi muuta tekemistä. Hajut, niitä on, mutta niiden kanssa pärjään loistavasti, vaikka herkkisnenän satun omistamaan.  



Mukavaa päästä jatkamaan matkaa eteenpäin kohti Agraa. Odotan Taj Mahalia. On totta, että saatan toisinaan valita hieman huonosti sanani temppeleiden ym kulttuurikohteiden kanssa, sillä huomaan tarkkailevani enemmän ihmisiä, eläimiä ja tapahtumia kuin rakennuksia. Mutta aavistelen, että Taj Mahal tekee vaikutuksen ja poikkeuksen kauneudellaan. Se selviää pian.  

Anna

Kommentit