Vuokrataan asunto Turusta / Chiang Mai + muita kuvia

Aamupaiva on mennyt hoidellessa kaytannon asioita netissa. Eniten on mennyt aikaa vuokravalityspalveluiden loytamiseen, silla asuntoni vuokrasopimus loppuu elokuun puolessavalissa. En oikein loytanyt sopivia ja kyllastyneena tarjosin osakettani myyntiin yhdelle valittajalle, joka naytti valittavan toistakin osaketta samasta yhtiosta. Siita saisi vahan rahaa (pankki saisi). Toisaalta haluaisin ehkaa pitaa kampan. Katsotaan.


Good-bye Laos & Mekong, Chiang Khong




Oudomxai

Olen huomannut, etta mita enemman mietin paluutani takaisin Tampereelle, sita enemman pidan ajatuksesta. Odotan kovasti taas koripallon tekemista. Viimeiset pari paivaa olen kulkenut lehtio kourassa ja kirjoittanut ideoita paperille. Loma on aika hedelmallista aikaa uusille ideoille. Muutaman puolustuksemme saannot ja oikeastaan koko Pyrinnon tulevan kauden puolustusrepertuaari on jo saanut lahes lopullisen muotonsa. Odotan paasemista saliin tekemaan toistoja.

Tama paiva on pyhitetty pelastusarmeijalle eli en tee muuta kuin luen. Nyt on taas ilo lukea, silla minulla on useita uusia (second hand) englannin kielisia kirjoja. Pohjois-Laosista ei loytynyt mitaan, mutta heti Chiang Raista loysin aivan erinomaisen kirjadivarin (Orn’s book shop, Jed Yod Soi 1). Olisin ostanut sielta vaikka kuinka monta kirjaa, mutta niiden kantaminen Suomeen on hieman ikavaa. Loysin sielta jopa muutaman suomenkielisen kirjan ja ostinkin yhden (Vittulanjanka tai jotain sellaista).


Monsuunia, Chiang Rai


Burmalainen tupakka, Chiang Mai


Rajan ylitys, Chiang Khong


Mekong & Chiang Khong

Chiang Mai on oma lukunsa. Kaupunki on taynna kirjakauppoja. En todellakaan muistanut kaupungin olevan tallainen turistiloukku. Koko keskusta on yhta Khao San Roadia. Mutta siita huolimatta keskustan alue pienine kujineen on kaunis ja suhteellisen viehattava. Kauaa taalla ei jaksaisi olla, jos ei sitten hae jotain erityista.

Mieleeni palautui lyhyt keskusteluni arviolta 45-vuotiaan tanskalaisen herrasmiehen kanssa edelliselta Chiang Mai -vierailultani parin vuoden takaa. Se meni kokonaisuudessaan aika tarkalleen nain:
Pieti: “What’s the reason you decided to start living in Chiang Mai?”
Tanskalainen mies: “Pussy.”
Pieti: “Ok.”

Niin, taalla on todella paljon yli 40-vuotiaita lansimaisia miehia. Taalta siis loytynee jotain erityista heille..


Oudomxai


Bussirikko, Luang Nam Tha - raja


Vaihtoehtoinen kuljetus, Luang Nam Tha - raja

Haa, kello on 12. Uusi Bangkok Post on tullut kauppoihin. Lahden selaamaan sen johonkin kaupungin lukuisista kahviloista. Kun lehti on luettu, jatkan Herman Hessella. Se ei peta!
Illalla naen Tanjan & Jensin. Toissapaivana tapasin Charlenen ja Liamin. Olemme kulkeneet hieman eri reitteja. Mutta toisaalta ei ole kovinkaan yllattavaa, etta olemme paatyneet Chiang Maihin, onhan tama yksi Kaakkois-Aasian suurimmista backpacker hubeista. Hauskoja jalleennakemisia.

Pieti

Kommentit

Unknown sanoi…
Heippa,


Kuulin työkavereilta vinkkiä, että haet vuokralaista. Saattaisin olla kiinnostunut vuokraamaan kämppääsi. Jos haluat kertoa lisätietoja, meilaa vaikka minulle joko sanni.pitkaranta(at)gmail.com tai -(at)airix.fi


Terkuin,

Sanni Pitkäranta
pieti sanoi…
Kiitoksia kiinnostuksesta. Laitan viestia tulemaan.

Huomenna Mumbaihin. Siella taitaa olla enemman asukkaita kuin Turussa..

Pieti