Hyvaa aitienpaivaa!

Hyvaa aitienpaivaa Aidille Lohtajalle! Kortti ei ole tainnut ehtia perilla, mutta terveiseni tulevat nainkin. Alpo, muista kahvi ja kakku!

Paatinkin jattaa hektisen Kuala Lumpurin. Ehka siihen vaikuttaa hotellini sijainti keskella kaupungin pahinta markkinakatua. Eilen illalla oli vaikea paasta hotelliin sisaan, kun kadessa roikkui kaiken maailman rihkamakauppiaat. Se oli yhden illan ihan huvittavaa, mutta ei kiitos sita samaa tanaan! Voisin tietysti vain vaihtaa hotelliani, mutta saman tien vaihdan kaupunkia.

Markkinahumu tarttui minuunkin ja erehdyin ostoksille. Tai en erehtynyt. Koko reissun ajan on ollut tarkoitus ostaa aurinkolasit itselleni. Aikani olen katsellut rinkamalaseja kadunvarsikojuissa. Mutta paskat, kun kerran harvoin ostan jotain, ostan mieluummin kunnolliset. Kavelin ensimmaiseen vastaan tulleeseen merkkiliikkeeseen ja pistin useamman paivan paivabudjetin laseihin. Onpahan nyt sitten arvokkaat hukattavat..

Keksin, etta pystyn kuuntelemaan useissa Internet-Cafeissa musiikkia Youtubesta omilla kuulokkeilla. Jossain on jopa kuulokkeet talon puolesta. Kylla netti on ihmeellinen. Kuuntelen viela yhden kerran (kolmannen) Pink Floydin Echoesin. Sitten on maltettava lahtea linja-autoasemalle. Talla hetkella ajatus olisi ostaa tiketti sisamaahan Cameron Highlandsin hillstationiin. Mutta voi olla etta asemalla mieli taas vaihtuu. Kirjoittelen jossain vaiheessa mihin paadyin.

Pieti

Kommentit