Georgetown, edelleen

Olen edelleen Georgetownissa, enka ole viela paassyt liikkumaan taalta mihinkaan. Tarkoitus olisi tutustua Penangin saareen tarkemmin, silla nahtavaa taalla kylla riittaisi.

Ensimmaisena iltana aikomukseni oli menna syomaan ja sitten vahan tutustua kaupunkiin. Menin kylla syomaan, mutta kaupunkiin tutustuminen siiryi talle paivalle. Eilen en tehnyt mitaan.

Tapasin ravintolan Australialaisen pariskunnan, jonka kanssa olin edellisen jutellut Labuanbajossa. Hauska sattuma, silla valissa on toista tuhatta kilometria ja parisataamiljoonaa ihmista. Mies oli muuttanut 50 vuotta sitten Suomesta Australiaan, mutta puhui viela ihan ok Suomea. Tietaahan sen, mita tapahtuu, kun kaksi suomalaista kohtaa. Otimme yhdet oluet, toiset, kolmannet.. Lopulta otimme aika monet oluet. Oli hauska ilta. Puhuimme kaikesta mahdollisesta, matkustamisesta, maantiedosta, toista, politiikasta, suomalaisuudesta..








Elinen meni hieman pelastusarmeijalle, mika sekin voi olla ihan hyva tarkoitus. Tanaan toivottavasti saan jo aikaiseksi jotain. Tekisi ainakin mieleni vaihtaa hotellia. Olen hostellissa, jossa on yhteiset suihkut ja vessat. Huoneeni ala on arviolta 7 m2. Nyt se alkaa tympimaan, vaikka hostelli sinansa on ihan siisti ja suihkut ovat kaytannossa aina vapaana. Katsotaan mita saan aikaiseksi, luultavasti ainakin enemman kuin eilen.

Pieti

Kommentit