Takaisin Suomeen

Lahden takaisin Suomeen hoitelemaan muutamia kaytannon asioita. Kayn mm. tyopaikallani ja opiskelupaikallani. Lisaksi minun pitaa luovuttaa opiskeluaikainen soluni pois. Myos auton kanssa on jotain ongelmia. Matkustus tapahtuu nukkuessa. Aamulla heratessani huomaan yllatyksekseni olevani Suomessa. En ymmarra miten se on mahdollista.

Se oli tiivistelma viime yona nakemastani unesta. Yrittaakohan alitajuntani viestia minulle, etta matkustus ei ole kivaa. Se taitaa tiedostaa, etta olen ollut n. puolet Aasiassa viettamastani ajasta kuumeessa. Uni oli todella todentuntuinen ja olin aidosti helpottunut heratessani seggigilaisen majatalon sangylta.

Eilen vointini ollessa huomattavasti parantunut lahdin kavelemaan rantaa pitkin etsien mukavaa ja siistia paikkaa uimiseen. Yht'akkia huomasin olevani keskella aidattua loistoresorttia, josta en loytanyt tieta ulos. Aurinko ja pitka kavely tekivat tehtavansa ja illalla oloni oli taas paljon edellista paivaa heikompi. Tyhmyydesta sakotetaan, olen joskus kuullut sanottavan.

Talla hetkella matkustan taas yksin, silla Jeremy ja Carson lahtivat toissapaivana kohti Floresia. Erosin Almusta eilen, silla han palasi Balille. Miellyttavia ihmisia kaikki. Matkustaminen on kuten elama, kohtaamisia ja eroja.

Ytitan nyt kahden paivan ajan saada itseani kuntoon, silla maanantaina starttaa laiva kohti Floresia. Niin ja isoTurska ilmoitti, etta han on varannut liput Bangkokiin tarkoituksenaan suunnata Balille. Lasse jaksaa aina yllattaa - positiivisesti.

Kommentit

Antero sanoi…
Mo.

Olen saanut ja saan suuren kunnian lukea mitä suurelle ja mahtavalle Heinälle on tapahtunut ja tulee tapahtumaan reissun päällä... Aika basicsettiä tähän mennessä.. Loistava idea kirjoittaa blogia!

Kävitkö berliinissä rokkiluolassa?
pieti sanoi…
Antsa,

mika kunnia, etta olet saapunut kommentoimaan blogia. Kiitos!

No, tama on tietysti hieman siloteltu versio, silla tiedan aitini lukevan blogia ;)

En kaynyt Zapatassa. Tarkoitus oli kylla menna, mutta kaupungissa oli vahan muita haslinkeja..