Lampimaan!

Nyt on pari leppoisaa iltaa takana. Eilen istuin iltaa kahden ruotsalaisen tyton seurassa, joiden kanssa minulla oli ilo jakaa asuntoni. Siis todellakin asunto, silla netista varaamani yhden henken huone with shared facilities osoittautui kaksioksi keskella Berliinia. Vastine rahoilleni oli erinomainen. Paasin Jatkamaan kevaalla heikoin arvosanoin suorittamaani ruotsin kurssia taydentaen sanavarastoani seuraavilla sanoilla
1. grogrunda
2. lagom
3. folkpiss
4. softa

Kirjoitusasusta en mene takuuseen, enka myoskaan uskalla niita suomentamaan, jos vaikka olen tullut uunotetuksi.

Aamulla saavuin Bangkokin lampoon. Lentokoneen monitori vaitti aamuyhdeksalta olevan lampoa 31 C. Paivalla oli varmaan viela kuumempaa. Huh, se on paljon Saksan koleuden jalkeen. Jopa joku paikallinen valitteli kuumuutta. Onko tama sitten enemman mita oli odottettavissa, tai mita taalla on ollut aiemmin, sita en tieda. Mutta en valita!

Lento Bangkokiin meni muuten hyvin, mutta kaipasin kovin paljon musiikkia korviini. Rankaisin itseani viela ryostohetken tyhmyydestani, enka ostanut kuulokkeita, jotka olisi voinut lunastaa kymmeneksi tunniksi ruhtinaallisella viidella eurolla. Tyhmyytta? Ehkapa. Lohdutin itseani pistamalla nuuskan jos toisenkin matkan aikana huuleeni, silla toinen ruotsalaisystavani muisti minua pienella tuliaisrasialla.. Tack ska du ha!

Bangkok on juuri niin kaottinen kuin sen muistinkin olevan ja ehka juuri siksi olen myos tanaan ottanut iisisti. Skippasin suosiolla turistinahtavyydet ja valitsin oman hyvinvoinnin. Katselen nahtavyyksia sitten parin kuukauden paasta, kun tanne uudelleen saavun.. Thaijalkahieronta teki todella hyvaa. En kylla osaa sanoa, onko siita mitaan pysyvaa iloa, mutta onko silla niin valiakaan. Joskus riittaa, etta joku asia vain tuntuu hyvalta! Lahinna thaihieronta vaikuttaa silittelylta ainakin verrattuna suomalaiseen urheiluhierontaan. Toisaalta eihan hieronnan tarkoitus olekaan satuttaa, vaan laittaa kuonat kiertoon. Tulen olemaan hierottavana myos jatkossakin..

Hieronnan jalkeen nautin muutamat oluet, sushiaterian ja taas muutamat oluet. Askeisen iltapalan jalkeen on kiva menna nukkumaan. Huomenna reissu jatkuu Jakartaan.

Pieti

Ps. Mieltani askarruttaa seuraava kysymys: mitahan nuo vahapukeiset hymyilevat naiset tekevat lahes kaikissa Bangkokin baareissa..?

Kommentit